• Pengenalan
 • Konsep
 • Lokasi
 • Caya Hidup
 • Pelancaran Floor
 • Perkhidmatan
 • S-MM2H
 • Hubungi kami

The Wharf

TITIK PERMULAAN KEHIDUPAN DAN PELABURAN

@ PUSAT KOMERSIAL MIRI WATERFRONT

Kondominium pertama yang terletak di pusat bandar Miri dengan pemandangan laut dan bandar yang tidak terhingga.

Mengajak anda mengecapi kehidupan bermakna, pelabburan berdaya maju dan kedamaiam terjamin

SUITE KEDIAMAN BERGAYA DENGAN POTENSI PELABURAN

Pasaran hartanah kediaman Miri sedang berkembang pada kadar yang pesat, dan sektor ini telah mengalami peralihan kepada pembinaan bangunan tinggi bertingkat. Terletak di Pusat Komersial Miri Waterfront yang dinamik, The Wharf menawarkan suite kediaman bergaya yang berhadapan Laut China Selatan yang memberi gaya hidup mewah dan potensi pelaburan yang tinggi. Dengan jumlah keseluruhan 187 unit suite kediaman yang berkeluasan dari 1,531 kaki persegi hingga 1,760 kaki persegi, The Wharf memenuhi keperluan mereka yang mencari gaya hidup kontemporari dan pelaburan positif.

Penduduk dan pelabur akan mendapat manfaat daripada perkara berikut:

 • Pelbagai kemudahan gaya hidup seperti kolam renang, gimnasium, dan taman yang dijaga dengan teliti
 • Parkir bertingkat 3 dan beratap yang teduh untuk keselesaan
 • Keselamatan 24 jam untuk pengalaman hidup bebas risau
 • Pengurusan profesional fasiliti dan bangunan
 • Perkhidmatan berkaitan hartanah seperti pengambilan penyewa dan pengurusan penyewaan

The Wharf tidak hanya memberikan nafas konsep dan kehidupan baru kepada pusat bandar Miri, tetapi juga melayani permintaan perumahan seiring dengan pertumbuhan penduduk di bandar ini.

Pakej yang lengkap dengan perabot untuk keselesaan yang lebih besar

Pembeli hartanah dan mereka yang berminat dalam sewa hartanah dipelawa untuk memanfaatkan pelbagai pakej berperabot penuh yang menarik di The Wharf yang direka khas untuk memenuhi keperluan yang berbeza dan tahap kemampuan yang berbeza.

Lokasi

Terletak secara strategik di dalam Pusat Komersial Miri Waterfront yang dinamik, The Wharf terletak dalam jarak 1 kilometer ke pelbagai tempat seperti Miri Times Square dan pusat bandar Miri. Dengan lokasi strategiknya, The Wharf menyediakan potensi pelaburan yang tidak dapat ditandingi dan cadangan sewa yang menarik bagi mereka yang berminat.

Fasiliti KAMI

Sama ada anda ingin meningkatkan kecergasan, merapatkan hubungan silaturahim antara satu sama lain, menikmati hobi baru, atau hanya bersantai dan merehatkan diri. Kolam renang, gimnasium, dewan serbaguna, dan bilik menari/yoga kami menawarkan pelbagai pilihan untuk memenuhi gaya hidup anda. Mari sertai kami dalam perjalanan luar biasa ini menuju kehidupan yang lebih sihat, lebih bahagia, dan lebih memuaskan.

* Sila klik untuk memperbesar

Lantai Fasilitas

 1. Kolam Renang
 2. Dek Kolam
 3. Taman Langit
 4. Gimnasium
 5. Dewan Serbaguna
 6. Kolam Kanak-Kanak
 7. Kawasan Pit BBQ
 8. Taman Permainan Kanak-Kanak
 9. Bilik Senaman Aerobik
 10. Bilik Tukar Baju Kolam

Lantai Lobby

 1. Penggunaan Kad Akses
 2. Keselamatan 24 Jam
 3. Pemantauan CCTV

PELAN LANTAI

PEMBANGUNAN STRATA PERIBADI yang MENETAPKAN PIAWAIAN BARU, MENJEMPUT ANDA UNTUK MENGAMBIL BAHAGIAN DALAM CARA HIDUP YANG BAIK, PELABURAN YANG BIJAK, DAN KETENANGAN YANG TERJAMIN.

Perkhidmatan

Narra telah ditubuhkan untuk memenuhi keperluan semasa dan masa depan pembeli hartanah dan pelabur. Ia menawarkan pelbagai perkhidmatan yang merangkumi pengurusan hartanah, pengurusan penyewaan, dan perundingan hartanah.

Pembeli hartanah dan pelabur dapat memanfaatkan Narra untuk menguruskan aset mereka dengan lebih baik, sambil menambah nilai dengan selesa dan ketenangan fikiran.

SARAWAK-Malaysia RUMAH KEDUA Ku (S-MM2H)

Menerokai Sarawak, suatu tempat di Asia yang luar biasa. Ia menawarkan pilihan destinasi alternatif kepada mereka yang ingin mencari pengalaman ekspedisi tulen yang berbeza daripada destinasi pelancongan popular.

Melawat Sarawak boleh dijadikan sebagai destinasi pelancongan sampingan apabila anda berada di Semenanjung Malaysia dan negara negara jiran, atau sebagai destinasi pelancongan khas anda. Apa yang pasti, ia akan merupakan suatu destinasi yang tidak dapat dilupai.

Populasi Sarawak terdiri daripada pelbagai bangsa, bahasa, agama, dan budaya, dengan tradisinya yang berwarna-warni. Sebagai negeri terbesar di Malaysia, Sarawak menyambut pelbagai jenis pengunjung, dengan penginapan sedia ada merangkumi hotel 5 bintang dan penginapan homestay keluarga. Gunung-gunung, hutan-hutan, gua-gua, dan pantai-pantainya menawarkan pelbagai alternatif sempurna untuk pengembara yang menggemari acktiviti luar. Sejarah politiknya yang stabil membolehkan ia menjadi sebuah negeri yang meempunyai ekonomi terbuka, dinamik, dan mesra perniagaan yang menjadi tarikan para pelabur tempatan dan luar negeri. Sarawak juga merupakan satu lokasi ideal bagi warga asing yang ingin mencari rumah kedua. Dengan itu, The Wharf adalah kediaman kedua kepada anda yang ingin tinggal di Sarawak, ‘Bumi Kenyalang’ yang indah.

Hubungi Kami

BAGAIMANAKAH KAMI BOLEH BANTU ANDA?

Waktu Operasi Pejabat

SAYA INGIN MENDAPAT MAKLUMAT TERKINI

Dapatkan maklumat terkini melalui e-mel anda
This field is for validation purposes and should be left unchanged.